More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Primii jucători de fotbal din România diagnosticați cu coronavirus (SPORT)

  Concordia Chiajna s-a reunit pentru reluarea pregătirilor în vederea viitorului sezon de Liga a 2-a, programat să înceapă pe 22 august. Totul a început cu testarea pentru COVID-19, iar doi dintre jucători, Andrei Marc şi Ionuţ Biceanu, au ieşit pozitiv!

  Conform protocolului medical, toată echipa şi staff-ul au intrat în izolare pentru o săptămână, iar marţi se va efectua o nouă testare pentru a vedea dacă se pot începe antrenamentele.

  „N-am apucat să stam împreună. Ne-am întâlnit doar atunci când am fost să facem testele. Pentru că a ieşit asa, o săptămână am fost nevoiţi să stăm acasă. Mâine (n.r. marţi, 30 iunie), conform protocolului, repetăm testarea”, a explicat pentru Digi Sport Florin Bratu, antrenorul cu care Concordia va ataca promovarea în Liga 1.

  Pe lângă mijlocaşul Ionuţ Biceanu, 26 de ani, ultima oară la Astra, Concordia l-a luat şi pe fundaşul Alexandru Chereceş, 23 de ani, care a evoluat sezonul trecut la ASU Poli.

  „La testul rapid PCR, Andrei Marc a ieşit că ar fi avut virusul şi am repetat testele miercuri, unde au fost testati pozitiv Marc şi Biceanu. Acum echipa e in izolare o saptămână, după care vom face din nou testele”, a declarat preşedintele de la Chiajna, Cristi Tănase”, pentru ziare.com.

  Sursa: Digisport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles