More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Primăria Păltinoasa a atribuit direct contracte în valoare de peste 2,5 milioane de lei unei firme al cărei administrator a intrat în vizorul DNA pentru afacerile suspecte făcute cu bani publici

  Numai în acest an, Primăria comunei Păltinoasa condusă de edilul Eduard Wendling a atribuit direct contracte în valoare de peste 2,5 milioane de lei pentru a betona mai multe drumuri de pe raza localității.

  Interesant este că majoritatea contractelor se ridică la peste 400.000 de lei, dar nu depășesc pragul de 450.200 de lei pentru care este nevoie de licitație.

  Beneficiara acestor contracte este SC Tehno Forest SRL din satul Heci, județul Iași, firmă administrată de Adrian Jugrin.

  Acesta este un afacerist controversat din județul Iași care a intrat în vizorul procurorilor DNA pentru că a desfășurat afaceri suspecte cu mai multe Primării.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles