More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Primar implicat într-un accident rutier (NAȚIONAL)

  Petru Roman, primarul PNL al orașului timișean Deta, a fost implicat astăzi într-un accident de circulație. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului, însă mașina edilului-șef a ieșit „șifonată” din incident.

  Din informațiile pe care le deținem, primarul nu ar fi acordat prioritate și a fost izbit în plin de o mașină condusă de o șoferiță. Cele două părți implicate au ales varianta înțelegerii amiabile.

  „Da, am avut un accident, sunt în regulă. Nimeni nu a fost de vină. Am avut înțelegere amiabilă”, a spus Petru Roman.

  Aflat la al treilea mandat de primar în Deta, inițial din partea PDL, apoi din partea PNL, acesta a fost obligat să demisioneze în luna iune a anului trecut, după ce a pierdut un proces cu Agenția Națională de Integritate, prin care a fost declarat ca fiind în conflict de interese (administrativ).

  O lună mai târziu, însă, Tribunalul Timiș a întors decizia, Petru Roman fiind repus astfel în funcție.

  Acesta nu intenționează să rămână primar pentru încă un mandat, ci își dorește să fie viitor parlamentar, în mediile liberale vehiculându-se vaptul că edilul-șef din Deta ținteste un loc pe lista deputaților la următoarele alegeri.

  Sursa: Pressalert

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles