More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Liviu Dragnea consideră că era capabilă să-l învingă pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale (POLITICĂ)

  Liviu Dragnea a apărut la TV cu o zi înainte de a se prezenta la DNA pentru a fi audiat în dosarul Tel Drum. Interviul din spatele gratiilor a fost luat de fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu. Fostul lider PSD îşi face apariţia într-un moment critic pentru partid. Social democraţii se pregătesc să-şi aleagă un nou şef şi mulţi dintre apropiaţii lui Dragnea sunt în dispută cu actuala conducere interimară. Mai bine spus cu gruparea Ciolacu – Paul Stănescu. În timpul interviului Dragnea a jucat cartea omului puternic, victima unui sistem ocult.

  „Sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparaţie. Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a povestit el la începutul interviului, apoi a schimbat foaia.

  Dragnea susţine că nu a fost „lăsat în pace” nici în penitenciar.

  „Oricine zâmbeşte aici, zâmbeşte amar. Dar asta nu înseamnă că m- au îngenuncheat sau m-au frânt. Asta nu se va întâmplă. Cu toate că ei, tot anul asta, nu m-au lăsat în pace. M-au condamnat TOTAL NEVINOVAT, m-au adus aici […] Mâine sunt citat la DNA în dosarul Teldrum. E resucitat brusc, înainte de campania electorală, ca să se dezbată despre acest dosar.[…] E vorba de două drumuri. Am înţeles că ar fi rămas doar un drum, dar o să văd mâine, drumurile există. Deci practic eu sunt acuzat că în timpul mandatului meu s-au făcut două drumuri”, spune fostul lider PSD.

  Dragnea susţine în continuare că este victima „statului paralel”. Fostul preşedinte al PSD a criticat tandemul Iohannis – PNL, la pachet cu actuala conducere a PSD.Şi este sigur că numele său va fi rostit în discursul public din campania electorală.

  „Sigur că o să fiu folosit, clar. E străvezie strategia, e limpede .[…] Actuala Putere a câştigat veşnic pe un model de mesaj anti-cineva. Si acum vor merge pe astfel de mesaj. E greu să mai meargă pe anti-PSD pentru că PSD nu mai e perceput ca o opoziţie prea serioasă. Atâţia ani de zile m-au demonizat, ajungând la un scor care să le dea posibilitatea să guverneze aşa cum guvernează, de ce să nu mai încerce încă o dată? Iohannis nu are acum un adversar care să îi combată toate accesele şi atitudinile dictatoriale. M-au condamnat total nevinovat şi sunt fericiţi că m-au scos din viaţa politică. Mi-e luat dreptul de a vorbi, pentru a nu deranja. Mai apar din când în când acţiuni timide de contre, dar în final toată lumea devine înţeleaptă şi cu multe plecăciuni se merge înainte spre o situaţie destul de rea”, a spus Liviu Dragnea în interviul acordat Realitatea TV.

  Sursa: Mediafax

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles