FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 18.10.2021, la ora 15.30, Stelian B., din municipiul Suceava a sesizat prin 112 faptul că Cristiana C., de 18 ani, din municipiul Botoșani, a fost agresată fizic de către fratele său Marian C., de 20 ani, și concubinul mamei sale, Constantin R., de 43 de ani, ambii din municipiul Botoșani.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că la 18.10.2021, la ora 15.20, în timp ce se afla într-o scară de bloc din municipiul Suceava, tânăra a fost lovită cu palmele de către fratele său, Marian C. și concubinul mamei sale, Constantin R.. 

După întocmirea fomularului de evaluare a riscului, a reieşit faptul că nu există risc iminent. Totodată nu au fost obținute alte detalii cu privire la cele sesizate și la starea de pericol a susnumitei. Atât victima, cât și cei doi agresori, s-au deplasat pe raza municipiul Botoșani, fapt ce a fost confirmat de către lucrătorii de poliție  din cadrul Poliției Municipiului Botoșani.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de lucrătorii poliţie de proximitate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here