FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 18.10.2021, la ora 11.36, lucrătorii SPR 2 Ipotești au fost sesizați prin 112 de către Ghiocel Stănescu, din comuna Verești, cu privire la faptul că în cartierul de romi din satul Hancea, comuna Verești, a izbucnit un scandal.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că la 18.10.2021, în jurul orei 11.00, Nelu Stănescu, de 36 ani, s-a deplasat la domiciliul lui Mugurel Stănescu, de 34 ani pentru a discuta și clarifica unele neînțelegeri mai vechi dintre familiile celor doi. În urma discuțiilor, cei doi nu au ajuns la un consens, motiv pentru care între ei a izbucnit un scandal. În continuare, la fața locului, pe drumul comunal neclasificat din fața locuinței lui Mugurel Stănescu s-au adunat mai mulți membrii aparținând celor două familii, scandalul degenerând, moment în care persoanele aflate la fața locului s-au lovit reciproc. Asupra sa, Octavian Stănescu, de 63 ani, avea un cuțit cu care, în condiții care nu au fost încă stabilite, l-a agresat pe Viorel Trandafir Stănescu, de 55 ani, provocându-i o plagă superficială la nivelul umărului.

La momentul intervenției, la fața locului au fost identificați Mugurel Stănescu și Octavian Stănescu care prezentau leziuni, motiv pentru care în cauză a fost solicitată intervenția unui echipaj al ambulanței care au acordat îngrijiri medicale celor doi, Mugurel Stănescu fiind preluat și transportat la Spitalul Județean Suceava.

În urma altercației Mugurel Stănescu, Romeo Stănescu, Nelu Stănescu, Viorel Trandafir Stănescu, Octavain Stănescu au suferit leziuni.

Ulterior, Viorel Trandafir Stănescu, Romeo Stănescu și Nelu Strănescu s-au prezentat la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmită ordonanță de examinare din punct de vedere medico-legal a lui Viorel Trandafir Stănescu, persoană care suferit leziuni prin înjunghiere, stabilindu-se că leziunile nu au pus în pericol viața victimei.

Prin ordonanțele organelor de cercetare penală din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești, s-a dispus reținerea suspecților Mugurel Stănescu, Octavian Stănescu, Nelu Stănescu și Busuioc Stănescu  pentru o perioadă de 24 ore.

În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „încăierare” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here