Ritmic Suceava

La 18.10.2021, în jurul orei 10.00, Nicușor F., de 44 de ani, din comuna Stulpicani, satul Negrileasa, în timp ce conducea autoturismul Opel, în parcarea cu sens unic din fața magazinului Făget din orașul Gura Humorului, în interiorul localităţii, având direcţia spre ieșire, a surprins şi accidentat pe pietonul Mihai T., de 53 ani, din comuna Rediu, sat Horlești, județul Iași, care se angajase în traversarea neregulamentară a părţii carosabile, din dreapta spre stânga, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător după ce a coborât scările din fața magazinului Făget.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui Mihai T., care a fost transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului stabilindu-i-se diagnosticul de „traumatism ușor membru inferior stâng”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here