More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O polițistă din Rusia a căzut de la balcon și a murit după ce a depus mărturie împotriva șefului ei (INTERNAȚIONAL)

  Yekaterina Mishkina, o poliţistă cu grad înalt din oraşul Khabarovsk, la 8000 de kilometri est de Moscova, a căzut de la balcon şi a murit, după ce anterior a depus mărturie împotriva fostului ei şef, într-un dosar în care acesta era acuzat de şantaj, informează presa locală, citată de The Moscow Times.

  Nu este clar ce făcea poliţista înainte să cadă de la etajul cinci, însă site-ul local de ştiri Dvnovosti.ru spune că, în imaginile de pe camerele de supraveghere, se observă cum Mishkina încearcă să urce pe acoperiş, fără succes, iar apoi coboară câteva etaje. Poliţia a deschis o anchetă internă pentru a investiga cauza exactă a morţii.

  Potrivit unor rapoarte neoficiale, care citează surse anonime din interiorul anchetei, Mishkina a fost un martor cheie într-un dosar penal de şantaj, ce îl viza pe fostul ei şef. De asemenea, presa locală relatează că autorităţile au găsit o notiţă în geanta femeii, care cuprindea o listă de sarcini ce trebuiau îndeplinite „până la un moment precis”.

  „Descoperirea indică faptul că ceea ce s-a întâmplat nu a fost spontan”, a declarat o sursă.

  Sursa: Mediafax

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles