More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O mașină s-a rupt în două în urma impactului cu un stâlp. Ca prin minune, ocupanții vehiculului au scăpat teferi (NAȚIONAL)

  Uneori maşinile, chiar dacă sunt la mâna a doua şi au o vârstă onorabilă, reuşesc să-şi salveze ocupanţii în cele mai teribile scenarii de accidente. Un caz produs azi dimineaţă în oraşul Cluj – Napoca din România ne ilustrează o asemenea situaţie fericită.

  Trei tineri se aflau în acest Volkswagen Golf proaspăt cumpărat de cel care se afla la volan. Condusul iresponsabil, cu viteză mare, i-a făcut să nu mai poată controla maşina într-o curbă şi acesta să depeze, izbindu-se cu putere într-un stâlp cu partea sa laterală stânga. Impactul a fost atât de violent, încât maşina s-a rupt, practic, în două. Chiar dacă şoferul a avut de îndurat cea mai mare forţă a impactului din partea sa, se pare că airbag-urile laterale l-au salvat. Era era inconştient, dar în viaţă, şi a fost preluat de serviciile medicale.

  În urma accidentului a fost nevoie şi de intervenţia celor de la ISU pentru a descarcera ocupanţii. Toţi 3, însă, sunt în viaţă!

  Sursa: Piața auto

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles