More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O femeie și-a găsit fiul spânzurat în șură

  La 05.07.2020, ora 13.35, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizată prin 112 de către o femeie, din comuna Frătăuții Noi, cu privire la faptul că fiul său s-a spânzurat în șură.

  Cu ocazia deplasării la fața locului a fost identificată apelanta, iar într-o anexă de pe raza localității Frătăuții Noi, un bărbat legat cu o funie din material plastic în jurul gâtului. La fața locului a sosit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță care a constatat decesul. 

  A fost efectuată cercetarea la fața locului, acesta neprezentând urme vizibile de violență.

  Din discuțiile purtate cu membrii familiei s-a constat faptul că acesta era cunoscut cu schizofrenie, fiind sub tratament medicamentos.        

  Cadavrul fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, pentru efectuarea necropsiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles