More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat și-a luat-o peste ochi după ce a cerut să fie cinstit cu o bere într-o benzinărie

  La 05.07.2020, ora 23.13, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de către un bărbat, din comuna Poiana Stampei, cu privire la faptul că a fost lovit de un alt bărbat.

  În ziua de 05.07.2020, în jurul orelor 22.30, reclamantul împreună cu fratele său s-au deplasat la stația PECO din localitatea Poiana Stampei, care se află în vecinătatea locuinței lor pentru a cumpăra un pachet de țigări.

  La stația Peco l-au întâlnit pe un bărbat din localitatea Coșna, căruia reclamantul i-a solicitat să-i facă cinste cu o bere. Între cei doi a izbucnit un scandal, fapt pentru care a intervenit fratele reclamanului pentru a-i calma.

  Bărbatul din Coșna i-a aplicat o lovitură de pumn în zona feței bărbatului din Poiana Stampei, iar apoi s-a urcat în autoturismul său și a plecat.

  S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles