More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O femeie a murit după ce s-a întrecut la băutură cu soțul ei

  La 05.07.2020, orele 09:06, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de către un bărbat, din localitate, despre faptul că a găsit-o pe soția sa decedată în camera locuinței.

  La 04.07.2020, în jurul orelor 21:00, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, bărbatul s-a deplasat în dormitorul său, lăsând-o pe soție în bucătărie întrucât aceasta nu-și terminase băutura, urmând ca și ea la rândul ei să se deplaseze în al doilea dormitor.

  La data de 05.07.2020, orele 07:00, bărbatul s-a trezit, a ieșit din apartament pentru a plimba cățelul observând faptul că ușa de la dormitorul soției este închisă. În momentul în care a revenit, s-a deplasat în dormitor, împrejurare în care a găsit-o pe soție căzută de pe pat, cu fața în jos, fără semne vitale. Echipajul de la ambulanță, ajuns la fața locului, a constatat decesul sus-numitei.

  Examinând cadavrul s-au identificat echimoze mai vechi în zona fesei stângi, omoplatului stâng și brațului drept. Defuncta suferea de tulburare bipolar fiind în evidențele Secției Psihiatrie Burdujeni.

  Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Județean în vederea efectuării necropsiei.

  S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles