More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Situație ciudată la Spitalul Județean Suceava. Prefectura anunță că numărul pacienților cu coronavirus a crescut deși numărul externărilor a fost mai mare decât cel al internărilor

  Astăzi, 06.07.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3507 persoane declarate vindecate.

  În ultimele 24 de ore au fost internate in spitalul județean 4 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 8 de persoane.

  În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 453 pacienți, și anume 90 pacienți Covid-19 și 363 pacienti nonCovid,  iar în secția ATI sunt internați un număr de 12 pacienți, din care 2 pacienți sunt intubați. Este ciudat cum numărul pacienților cu coronavirus a crescut de la 81 la 90 deși numărul externărilor este mai mic decât cel al internărilor.

  La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 59 de pacienți Covid- 19 și 5 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

  În cursul zilei de 05 iulie 2020 polițiștii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind desfășurate acțiuni preventive de instruite cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse 760 de persoane. Activitățile în context Covid-19 au privit și verificarea a 19 societăți  comerciale, fiind aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.000 lei.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles