More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O femeie de 70 de ani a fost dată afară din casă de fiul bețiv

  La 20.07.2020, ora 21.30, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de către o femeie, de 70 ani, din Rădăuți, despre faptul că fiul acesteia a amenințat-o și a alungat-o din locuință.

  Bătrâna se afla în scara blocului relatându-ne faptul că a fost amenințată  și alungată din locuință de către fiul ei, un bărbat, de 41 ani, din aceeași localitate.

  Având în vedere cele reclamate de către apelantă, s-a luat legătura cu bărbatul, care se afla în interiorul imobilului în cauză și care se afla sub influența băuturilor alcoolice, având un limbaj incoerent și o atitudine repulsivă față de mama sa.

  S-a întocmit un formular de evaluare a riscului, rezultatul fiind faptul că există risc eminent asupra integrității corporale a sus-numitei, motiv pentru care s-a întocmit ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile bărbatului, acesta fiind evacuat din locuință .

  Bătrâna a depus plângere scrisă privind infracțiunea de „amenințare”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles