More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Dinamo abia mai are jucători de un prim 11, restul lotului fiind infectat cu coronavirus (SPORT)

  Dinamo se pregătește de meciul cu Hermannstadt, care se va disputa vineri seara, în „Ștefan cel Mare”. Misiunea lui Gigi Mulțescu se anunță una infernală, în condițiile în care tehnicianul nu se va baza pe mulți jucători de bază.

  Tehnicianul în vârstă de 68 de ani abia poate să facă o formulă de start care să spere la măcar o remiză cu Hermannstadt, pe banca de rezerve urmând să fie mai mulți juniori.

  La revenirea în „Ștefan cel Mare”, Gigi Mulțescu nu se va baza pe mulți jucători importanți, după ce aceștia s-au infectat cu coronavirus.

  Vali Lazăr, Filip Mrzljak, Mihai Popescu, Ricardo Grigore, Diego Fabbrini și Mattia Montini sunt cei mai importanți jucători care vor lipsi cu Hermannstadt.

  Luni, de la ora 21:30, Dinamo va juca împotriva sibienilor în deplasare, după cum a anunțat LPF. La cum arată lucrurile acum, misiunea lui Gigi Mulțescu va fi una teribil de grea, mai ales că Dinamo nu va avea nici sprijinul fanilor, iar programul pe finalul play-out-ului este unul infernal.

  După ce a apărat două lovituri de departajare la Clinceni, iar echipa antrenată atunci de Adrian Mihalcea s-a impus cu 3-1, Cătălin Straton trebuie să prindă vineri iar o zi mare în poarta lui Dinamo, pentru ca bucureștenii să spere la un rezultat bun.

  Cum ar putea arăta Dinamo cu Hermannstadt: Straton – Sorescu, Puljic, Ehmann, Skovajsa – I. Șerban, N’Diaye – Bani, Neicuțescu, Moldoveanu – D. Popa

  Gigi Mulțescu: „E cea mai grea perioadă, ne luptăm cu un adversar invizibil. Nu poți să-ți faci un program, nimic. E o nebunie. Ar fi frumos. Sănătatea e cea mai importantă. Această luptă, dacă aș câștiga-o, ar fi cea mai frumoasă victorie din cariera mea de om”.

  Sursa: Prosport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles