More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O femeie a fost găsită moartă-n casă după ce a mers la cules de bureți

  La 03.07.2020, ora 08.46, Poliţia oraşului Liteni a fost sesizată prin 112 de personalul medical de pe o ambulanță sosită la locuința unei femei, de 48 ani, din orașul Liteni, cu privire la faptul că în dimineața de 03.07.2020 aceasta a fost găsită decedată în locuința sa de la adresa de mai sus.

  În urma cercetărilor s-a stabilit că femeia, ponderală, a prezentat anterior simptome ale unor afecțiuni cardiace, însă nu a efectuat investigații medicale în acest sens și nu urma un tratament.

  La data de 02.07.2020 cea în cauză a mers după ciuperci în pădurea Rotunda, a făcut efort fizic și s-a culcat în jurul orei 01.00, aceasta locuind împreună cu soțul ei.

  În dimineața de 03.07.2020, femeia a fost găsită decedată în pat, prezentând rigiditate cadaverică instalată. Pe corpul persoanei decedate nu au fost identificate urme de violență, iar în locuință nu erau urme de răvășire.

  Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

  S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles