More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat a ajuns la „nebuni” după ce a intrat în curtea unui vecin și l-a bătut

  La 03.07.2020, ora 21.25, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin 112 de către un bărbat, de 42 ani, din comuna Frătăuții Vechi, cu privire la faptul că un vecin a venit beat la el în curte și a sărit la bătaie.

  În urma cercetărilor s-a stabilit că în seara de 03.07.2020, în jurul orei 21.00, în timp ce reclamantul se afla la domiciliu împreună cu alte persoane din localitate, în curte a intrat fără drept un bărbat, de 35 ani, din localitate, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a provocat un conflict spontan, ocazie cu care l-a agresat pe apelant lovindu-l cu pumnul în zona corpului și trăgându-l de mână. De asemenea, susnumitul a refuzat să părăsească curtea apelantului la solicitarea justificată a acestuia.

  La sosirea polițiștilor la fața locului autorul nu a fost identificat însă în timp ce se efectuau verificări în fața imobilului de domiciliu al apelantului, agresorul a revenit la locul respectiv, pe DJ 178 F și a început să se manifeste agresiv. Din acest motiv polițiștii au procedat la somarea verbală a bărbatului  după care au procedat la imobilizarea acestuia prin încătușare.

  Din cauza comportamentului agresiv și întrucât se afla în stare avansată de ebrietate, după imobilizare acesta a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți – Secția Psihiatrie pentru consult și îngrijiri medicale de specialitate.

  Victima a depus plângere întocmindu-se un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „violare de domiciliu” și „lovirea sau alte violențe”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles