Ritmic Suceava

La 21.07.2020, ora 21:40, patrula de siguranță publică din cadrul SPR 3 Marginea a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu în satul Voievodeasa, comuna Sucevița.

La imobilul din comuna Sucevița, satuul Voievodeasa, locuiește o bătrână, în vârstă de 90 de ani, împreună cu nora sa și nepoata sa. 

La fața locului s-a constatat că la 21.07.2020, în jurul orei 21.30, în timp ce nora se afla în bucătăria locuinței cu soacra sa și fiica, aceasta a montat o butelie de gaz, iar pentru a verifica dacă funcționează corespunzător, a aprins un chibrit, moment în care s-a declanșat incendiul.

În urma incendiului au fost distruse bunurile din interior, respectiv tâmplăria ușilor, covoare și au fost deteriorați pereții și tavanul încăperilor.

Valoarea pagubei este în valoare de aproximativ 3.000 de lei.

Ca urmare a intervenției echipajului de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Bucovina – Rădăuți, precum și a unui echipaj de pompieri voluntari din cadrul Primăriei Sucevița, incendiul a fost localizat și stins, evitându-se propagarea acestuia la exteriorul casei de locuit și la anexa de tip șură, neexistând victime omenești.

De asemenea, la fața locului a intervenit și un echipaj SMURD, care a transportat-o pe proprietara imobilului la Spitalul Municipal Rădăuți, întrucât aceasta a suferit un atac de panică.

În urma verificărilor efectuate împreună cu pompierii din cadrul Detașamentului Bucovina-Rădăuți, a fost stabilită ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului, butelie nesupravegheată, sursă de aprindere „flacără de la chibrit”. 

Nora proprietarei a declarat că imobilul în cauză era asigurat prin asigurare de răspundere civilă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here