More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O bătrână și-a făcut un obicei din a-și reclama fiica pentru că i-ar fura din casă

  La 18.07.2020, ora 15.40, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 de către o bătrână, de 80 ani, din localitate cu privire la faptul că fiica sa, de 52 ani, i-ar fi sustras un lanț de aur.

  Reclamanta locuiește singură, fiind cunoscută cu afecțiuni de natură psihică, respectiv demență galopantă, de aceasta având grijă fiica sa.

  Potrivit declarației bătrânei, la 14.07.2020, aceasta a fost vizitată de către fiica sa, iar după plecarea acesteia a constatat lipsa unui lănțișor.

  Bătrâna a arătat că nu cunoaște dacă lănțișorul pe care îl avea era din aur, dar acesta ar valora 1.000 de lei.

  În locuința reclamantei nu au putut fi constatate urme de răvășire, din cauza faptului că bunurile existente se aflau într-o dezordine totală. De asemenea, nu s-au putut lămuri aspecte referitoare la modalitatea de săvârșire a faptei, apelanta având o exprimare lipsită de raționament.

  Din datele existente, bătrâna a mai formulat plângeri pentru infracțiunea de furt, în urma verificărilor efectuate, aspectele sesizate neconfirmându-se.

  În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles