Ritmic Suceava

La 18.07.2020, ora 19.10, Postul de Poliție Ipoteşti a fost sesizat prin 112 de către un bărbat, de 51 ani, din Bunești, cu privire la faptul că a a avut un conflict cu o persoană pe care a lovit-o cu un cuțit în timp ce se afla în apropierea iazului Nimerceni de pe raza comunei Bosanci.

La fața locului, respectiv la aproximativ 300 de metri de iazul Nimerceni din comuna Bosanci, pe un drum de țară neasfaltat spre comuna Bunești, a fost identificat un bărbat, de 38 ani, din sat Uncești, comuna Bunești, care a declarat faptul că la 18.07.2020, în jurul orei 18.50, în urma unui conflict spontan cu bărbatul de 51 de ani, acesta din urmă l-a lovit o singură dată cu un cuțit în zona abdomenului, după care a fugit de la fața locului .

Victima a fost transportată cu o ambulanță la UPU Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale stabilindu-i-se diagnosticul preliminar  „plagă abdominală”.

S-au dispus măsuri de căutare, autorul agresiunii fiind identificat pe raza localității Bunești și condus la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor.

Întrucât aspectele constatate întrunesc elementele constitutive ale unei infracțiuni intenționate contra vieții, a fost sesizat procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tentativă la omor”, cercetările fiind continuate de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Față de agresor s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here