More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O angajată de la Prolact și-a rupt degetul mijlociu la muncă

  La data de 16.06.2020, în jurul orei 14.08, cadrele Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că, un angajat al SC PROLACT SRL, în timp ce manevra o mașină de prelucrare a produselor lactate, și-a tăiat un deget.

  La data de 16.06.2020, în jurul orei 1400, o angajată a societății, în timp ce manevra o mașină de prelucrat produse lactate, în mod accidental a suferit leziuni la nivelul falangelor mâinii drepte, respectiv degetul mijlociu. Până la sosirea la fața locului a lucrătorilor de poliție, persoana vătămată, o femeie, în vârstă de 53 de ani, angajată a societății menționate din anul 2010, a fost transportată de către angajator la Spitalul municipal Rădăuți, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fiind diagnosticată cu ,,amputație falangă distală medius membru drept”.

  Au fost sesizați lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Teritorial de Muncă – Suceava, cu privire la producerea evenimentului susmenționat.

  S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles