Ritmic Suceava

La data de 16.06.2020, în jurul orei 14.08, cadrele Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că, un angajat al SC PROLACT SRL, în timp ce manevra o mașină de prelucrare a produselor lactate, și-a tăiat un deget.

La data de 16.06.2020, în jurul orei 1400, o angajată a societății, în timp ce manevra o mașină de prelucrat produse lactate, în mod accidental a suferit leziuni la nivelul falangelor mâinii drepte, respectiv degetul mijlociu. Până la sosirea la fața locului a lucrătorilor de poliție, persoana vătămată, o femeie, în vârstă de 53 de ani, angajată a societății menționate din anul 2010, a fost transportată de către angajator la Spitalul municipal Rădăuți, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fiind diagnosticată cu ,,amputație falangă distală medius membru drept”.

Au fost sesizați lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Teritorial de Muncă – Suceava, cu privire la producerea evenimentului susmenționat.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here