More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Arestul IPJ Suceava se umple cu participanți la trafic care circulă pe drumurile din județ după ce s-au cinstit bine

  La 12.06.2020, un bărbat, care avea o alcoolemie în aerul expirat de 1,45 mg/l, a fost implicat într-un eveniment rutier. La data de 16.06.2020, s-a dispus continuarea urmăririi penale în calitate de suspect față de acesta pentru comiterea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

  Totodată, față de suspect s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore începând cu data de 16.06.2020 ora 15:30 și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava.

  La14.06.2020, un bărbat fost prins în flagrant în timp ce conduscea pe drum public un moped neînregistrat, având permisul de conducere suspendat, fiind sub influența băuturilor alcoolice la data de 16.06.2020 s-a dispus continuarea urmăriri penale față de suspect cu privire la  săvârșirea infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

  La data de 16.06.2020, ora 15:20 s-a dispus prin ordonanță reținerea suspectului pe o perioadă de 24 ore în perioada. Acesta a fost depus în CRAP Suceava.

  Urmează ca în ziua de 17.06.2020 în dosar să fie formulate propuneri de punere în mișcare a acțiunii penale și instituirea măsurii controlului judiciar față de inculpat.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles