More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O angajată de la Mopan și-a rupt mâna după ce și-a prins-o într-un dospitor

  La 22.02.2021, la ora 22.06, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către un angajat al SC Mopan Suceava SA cu privire la faptul că o angajată și-a prins brațul într-un dospitor de pâine.

  Din cercetări s-a stabilit că, în jurul orei 18.00, Veronica M., de 53 ani, din comuna Udești, a intrat de serviciu în cadrul firmei sus – amintite conform fișei postului în incinta fabricii de pâine, trebuind să desfășoare activități specifice la dospitorul multietaj cu încărcare automată situat pe linia întâi de producție.

  În jurul orei 22.00, angajații au auzit țipete puternice venite din zona dospitorului și imediat au observat că Veronica M. și-a prins brațul drept între rola aferentă compartimentului doi de transport al produselor de panificație și tava de încărcare, sesizând imediat prin 112 ambulanța.

  La fața locului s-a deplasat o ambulanță și un echipaj SMURD care a reușit să scoată brațul victimei care se afla încastrat în angrenajele mecanice și ulterior să o transporte la UPU Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Ca și diagnostic prezumtiv, femeia prezintă fractură deschisă produsă prin strivire în zona brațului drept, rămâne internată sub supraveghere.

  În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” și ,,vătămare corporală din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles