More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Motociclistul sucevean care a murit într-un accident rutier a fost jefuit în drumul spre morgă. Rudele nu i-au mai găsit nici măcar actele

  Motociclistul din Suceava, mort în urma unui accident rutier, a fost jefuit pe drumul spre Morgă. Victimei i-au dispărut banii, actele, ceasul de la mână, dar și lânțișorul de aur pe care îl purta.

  Simion Zafiu, tânărul de doar 32 de ani care și-a pierdut viață în urma unui tragic accident, a fost jefuit, pe drumul de la locul accidentului până la Morgă, chiar sub nasul autorităților.

  În urma accidentului din Miroslovești, motociclistul din Fundu Moldovei, din nefericire, și-a pierdut viața pe loc. Vestea șocantă nu se încheie aici, căci acum s-a aflat faptul că tânărului decedat i-au dispărut toate bunurile de valore pe drumul spre Morgă.

  Astfel, părinții nu au mai găsit actele, banii, ceasul ori lanțul de aur ale lui Siimion, motiv pentru care au reclamat totul la poliție.

  Dar, în loc de ajutor, familiei i s-a cerut să aibă foarte mare discreție în ceea ce privește acest aspect.

  Până la acest moment, oamenii legii nu au dat nici de urma bunurilor dispărute, nici de persoana care și le-ar fi însușit, dar mai ales, nu se știe de ce au cerut discreți.

  Sursa: Spynews

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles