More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Mirela Adomnicăi a fost valitată de PSD pentru a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava

  Astăzi s-au finalizat întâlnirile Comitetului Executiv Județean PSD la care membrii acestui for decizional au validat propunerile formulate de Biroul Permanent Județean PSD referitoare la desemnarea candidaților pentru funcțiile administrației publice locale.

  Astfel pentru funcția de președinte al Consiliului Județean a fost validată candidatura dnei Mirela Elena Adomnicăi. Alegerea dumneaei a fost fundamentată pe pregătirea profesională a domniei sale în domeniul juridic, pe experiența sa profesională ca director al unor instituții județene, ca parlamentar și mai ales ca prefect al județului Suceava.

  În mandatul pe care l-a avut în acestă funcție, dna Mirela Adomnicăi a gestionat cu pricepere problemele județului, confruntându-se deseori cu necesitatea de a gestiona situații dificile, nemulțumiri sociale, incendii, inundații dar a demonstrat și o preocupare intensă pentru sprijinirea primarilor și rezolvarea problemelor administrațiilor locale.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles