More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Mirel Rădoi a găsit antrenorul potrivit pentru FCSB (SPORT)

  Mirel Rădoi nu este deloc încântat să-și vadă fosta echipă aproape să piardă un nou titlu. Din 2015 nu a mai câștigat campionatul formația lui Gigi Becali.

  Actualul selecționer știe cum poate ajunge FCSB să domine din nou campionatul și consideră că Laurențiu Reghecampf este cel mai potrivit antrenor pentru a lucra cu Becali.

  „A venit după ce am plecat eu. A luat echipa de pe 4 sau 5 și a dus-o pe doi, pierzând campionatul cu Astra. Poate fi un antrenor care să redreseze echipa”, a susținut Mirel Rădoi la Fotbal Club, de la Digi Sport.

  Laurențiu Reghecampf este unul dintre cei mai titrați antrenori români ai momentului, iar în ultimele zile a lăsat de înțeles că ar reveni la FCSB. De fapt, tehnicianul de 44 de ani a și declarat acest lucru.

  Faptul că Reghe este gata să revină la FCSB încă din această vară, este confirmat de faptul că tehnicianul pare dispus să-l lase pe preparatorul fizic, Thomas Neubert, să vină la echipa lui Gigi Becali.

  Anunțul a fost făcut chiar de finanțatorul FCSB, care susține că a primit acceptul lui Reghecampf pentru a-l aduce la echipă pe Neubert. Momentan, atât antrenorul de 44 de ani, cât și staff-ul său, sunt legați prin contract de Al Wasl.

  Sursa: Digisport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles