More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Ludovic Orban vrea să o demită pe Renate Weber, avocatul poporului: „Se arată a fi avocatul celor cu pensii speciale mari” (POLITICĂ)

  Premierul Ludovic Orban va cere grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber. Reacţia lui Ludovic Orban a vine ca urmare a faptului că Renate Weber a atacat la CCR impozitarea pensiilor speciale.

  „Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber pentru a numi un Avocat al Poporului care să acţioneze în conformitate cu Constituţia şi în interesul cetăţenilor români”, a declarat Ludovic Orban.

  El a mai spus că „Avocatul Poporului nu mai e de mult Avocatul Poporului”.

  „Renate Weber se comportă ca avocatul celor care au încălcat legea şi au pus în pericol sănătatea celorlalţi. Renate Weber s-a arătat a fi prietenul PSD, avocatul PSD şi acum se arată a fi avocatul celor cu pensii speciale mari, de peste 7000. Nu e vorba de toţi cei care s-au pensionat – militari, poliţişti, jandarmi, care au pensii de 3500 – 4500, care au lucrat în operativ. Se arată a fi apărătorul celor care beneficiază de pensii anormal de mari, cei care au abuzat legislaţia pensiilor, au profitat de orice portiţă şi şi-au umflat pensiile cu pompa. Asta e Renate Weber, avocatul acestor oameni”, a mai spus Orban.

  Sursa: Mediafax

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles