More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Lider PSD internat în spital cu coronavirus (POLITICĂ)

  Liderul PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, se află internat în Bucureşti, la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”, după ce a fost testat pozitiv la COVID-19 în data de 21 iulie.

  Rotaru a declarat luni, pentru AGERPRES, că a făcut un test voluntar pe data de 16 iulie, pentru că urma să plece în Germania împreună cu soţia, dar rezultatul a venit pe 21 iulie, „pozitiv” pentru el şi „negativ” pentru soţie.

  „În urma rezultatelor, eu am ieşit pozitiv, soţia negativ. Eram la Bucureşti când am primit rezultatul şi m-am dus la Institutul ‘Matei Balş’, unde m-am internat pentru câteva zile, dar mă simt bine. Nu sunt probleme deosebite. Am făcut şi ceva tratament aici şi acum aştept rezultatul testului de astăzi. Eu nu am avut probleme, nu am avut lucruri deosebite. Mă simt bine la momentul ăsta. Să vedem rezultatul şi în funcţie de asta, teoretic, aş putea chiar să plec acasă”, a precizat Ion Rotaru.

  Sursa: Agerpres

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles