More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Jucătorii de la FCSB nu mai vor să se antreneze sub comanda lui Bogdan Vintilă (SPORT)

  Atmosfera din cadrul clubului FCSB e tensionată, mai ales după ultimul eșec cu Astra, scor 2-3, în condițiile în care roș-albaștrii au condus cu 2-0.

  Gigi Becali l-a criticat pentru prima dată pe Bogdan Vintilă și se pare că nici vestiarul nu-l mai agreează pe tehnicianul roș-albaștrilor, anunță Fanatik. Jucătorii ar acuza lipsa de comunicare și programul pe care-l face Vintilă (48 de ani), scrie sursa citată.

  „Normal că e și vina antrenorului. Dacă ai 2-0 și pierzi meciul, e vina tuturor. Vintilă a zis și el. Săracul, e aerian! Se pierde în fața camerelor, O să vorbesc cu Meme Stoica să stea pe bancă” – Gigi Becali, la Digi Sport.

  Mai mult, fotbaliștii de la FCSB s-ar fi revoltat înaintea partidei cu Astra, de la Giurgiu, și ar fi refuzat să participe la unul dintre antrenamentele lui Vintilă.

  FCSB e într-o situație delicată odată cu revenirea pe teren după reluarea campionatului din Liga 1. Cu Vintilă la cârmă, roș-albaștrii au jucat patru meciuri și au bifat două eșecuri, un egal și victoria cu Dinamo, scor 3-0, din semifinalele Cupei României.

  Bogdan Vintilă chiar se teme că FCSB nu va termina campionatul pe un loc de cupe europene, fiind în acest moment pe poziția a 4-a, la egalitate de puncte cu FC Botoșani.

  „E foarte greu de recuperat distanța față de locul 1, dacă vom juca așa vom avea probleme și pentru locurile de cupe europene. Trebuie să ne trezim și să arătăm că suntem o echipă de fruntea clasamentului”, a spus Vintilă după jocul pierdut la Giurgiu, cu Astra.

  Singurul obiectiv pentru FCSB din acest sezon a rămas Cupa României, unde e ca și calificată în finală, după ce a umilit-o pe Dinamo în prima manșă a semifinalelor, 3-0.

  Sursa: Prosport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles