Ritmic Suceava

Jadon Sancho va pleca în această vară de la Borussia Dortmund, nemții fiind pur și simplu asaltați cu oferte extrem de tentante din Premier League. Cel mai probabil, englezul va ajunge la Manchester United.

Borussia pare tentată să accepte suma inițială de 66 de milioane de euro, însă nemții ar putea să ia până la 111 milioane de euro de pe urma lui Sancho, după cum scriu cei de la „The Independent”.

Borussia Dortmund și Manchester United ar fi ajuns la un acord de principiu, nemții dorind să facă toate mutările până pe 10 august, atunci când echipa se va reuni pentru noul sezon.

Manchester United vrea să fie la înălțime la revenirea în Liga Campionilor, echipa lui Solskjaer reușind să prindă pe ultima sută de metri un loc pe podium în Premier League, după ce a fost la înălțime în ultima parte a sezonului.

„Foarte mulți oameni vorbesc despre el. Sancho este un jucător de top, un fotbalist special. La antrenamente, el are ceva diferit și e capabil să facă diferența. E un tip iteligent, știe ce vrea, iubește fotbalul și vrea să devină mai bun. Sancho știe să asculte, învață mereu, iar dacă va continua la fel, cerul este limita pentru el”, a spus Jordan Henderson, mijlocașul sperând ca Sancho să ajungă sub comanda lui Jurgen Klopp, la Liverpool.

Sursa: Prosport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here