More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Gravida răpusă de coronavirus nu credea în Covid – 19 (NAȚIONAL)

  A murit la numai 39 de ani, lăsând în urma ei o întreagă familie îndoliată. Mai mult decât atât, a luat cu ea şi un prunc nenăscut, fătul având 28 de săptămâni. Este vorba despre femeia din Arad care a decedat la Urgenţele Spitalului Judeţean Timişoara, după ce a fost trimisă de la ATI Arad în stare gravă către unitatea medicală de pe Bega.

  Pe lângă diferite afecţiuni de care suferea, arădeanca a fost depistată pozitiv şi la testul SARS-CoV-2, fiind diagnosticată cu boala Covid-19. Se pare că această ultimă boală, coroborată cu celelalte, i-ar fi fost fatală. Soarta face, însă, ca femeia să nu fi crezut în existenţa coronavirusului. În luna mai femeia a postat pe o pagină de socializare un text în care condamnă măsurile luate pentru răspândirea virusului şi pare a „îmbrăţişa” teoriile conspiraţioniste referitoare la Covid-19.

  Mai mult, la un moment dat, femeia susţine că nu se va feri de coronavirus pentru că, dacă îl contractează, îşi va întări sistemul imunitar. Din păcate, atât pentru ea, cât şi pentru pruncul ei nenăscut, SARS-CoV-2 s-a dovedit a fi fatal.

  Textul în întregime

  Redăm mai jos întreg textul publicat de femei, un text care a fost preluat şi distribuit de către aceasta:

  1. Nu port mască pentru că facilitează reproducerea perfectă pentru bacteriile care pot ajunge în gură și în plămâni. Nu am nevoie de o infecție respiratorie superioară.

  2. Nu port mănuși pentru că am suficientă minte să realizez că ar trebui să schimb mănușile de fiecare dată când ating ceva, altfel e doar contaminare încrucișată cu aceleași mănuși.

  3. Păstrez distanțe sociale pentru că respect spațiul personal al altora, dar nu pentru că mi-e frică de concetățenii sau vecinii mei. De fapt, aș îmbrățișa cu bucurie pe cineva chiar acum în public dacă ar fi un sentiment reciproc. Îmbrățișarea generează eliberearea de endorfine care ridică starea de spirit și ameliorează stresul. Avem parte de suficient stres în această perioadă.

  4. Nu fac va©©inul antigripal pentru că nu vreau să-mi cresc șansele de a face o boală respiratorie superioară și de a mă contamina cu 4 tulpini de c0r0navirus cu 36%.

  5. Nu merg la testare, chiar dacă prezint simptome de răceală. Știu deja că testul ar ieși pozitiv de C0V1D-I9 pentru a fi adăugat la numerele de „cazuri noi” crescând panica cu care se alimentează circul orchestrat de autorități și massmed1a. Și nu am nevoie de carantină forțată, stat în spital cu forța sau luat medicamente degeaba.

  6. Mă spăl pe mâini cu săpun și apă pentru că … asta am făcut întotdeauna, e normă de igienă elementară.

  7. NU VOI FACE NICIUN VA©©IN. Guvernul nu a mandatat niciodată un va©©in și nu mă va obliga niciodată să accept ceva în corp, mai ales în numele unui virus care nu apare decât în statistici și la TV sau alte surse de informare mainstream. Nu sunt oaie și nu mă poate manipula nimeni să cred că guvernul, politicienii și organizațiile mondiale finanțate de filantropi dubioși lucrează pentru binele și siguranța mea.

  8. Nu voi trăi cu frică deoarece nu am trăit niciodată așa și nu voi începe acum. Dacă vrei să stai în casă și să nu ieși pentru că „faci ceea ce trebuie” e treaba ta. Dacă oficialii îți spuneau să te arunci în cap de la balcon că așa scapi de un virus o făceai? Nu cred că ești departe. Oficialii ți-au spus să #STAIÎNCASĂ în loc să îți întărești sistemul imunitar contactând un agent patogen la fel cum ți-au spus că se moare de pojar când știi foarte bine că asta este o abominație. Așadar, voi continua să ies din casă și să fac ceea ce îmi dictează propria conștiință nealterată de minciunile și panica cu care unii aleg să își hrănească mintea.

  9. Oprește știrile și începe cercetările independente. Vei afla multe și vei realiza că ai fost mințit și manipulat. Vei afla inclusiv că OMS are interdicție în multe țări din cauza milioanelor de victime pe care le-a făcut cu va©©inurile. Culmea, țările unde OMS nu are acces, au cele mai puține cazuri de c0r0navirus. Da, e mai greu să faci eforturi de gândire ca să îți formezi propria viziune decât să iei totul ambalat de la TV ca să crezi ce vor alții.

  Sursa: Aradon

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles