More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Asfaltarea străzilor de pământ – motiv de laudă pentru primarul Ion Lungu după 16 ani de mandat

  Primarii din orașele mai mari sau mai mici din România se laudă cu realizări oarecum normale pentru anul 2020. În municipiul Suceava, lucrurile stau total diferit.

  Ion Lungu, primarul de 16 ani al Sucevei, se laudă că va asfalta 2 străzi de pământ din municipiul reședință de județ. În plus acesta se plânge că nu a reușit să modernizeze toate străzile de pământ din oraș, găsind vinovatul în Covid – 19.

  Din 2004 și până în primăvara anului 2020, coronavirusul nu a dat bătăi de cap sucevenilor și primarului Ion Lungu, însă străzile de pământ care la fiecare ploaie se transformau în adevărate mocirle, da.

  „S-a mai finalizat o licitație, pentru lucrările de modernizare a două străzi de pământ – Ştefan Tomșa din zona Areni și Aleea Jupiter din cartierul George Enescu. Pentru fiecare din ele au fost depuse mai multe oferte, dar pentru strada Ştefan Tomșa a câștigat asocierea firmelor sucevene Florconstruct și Drupo pentru suma de 794.164 de lei, în vreme ce pentru modernizare pe Aleea Jupiter a câștigat asocierea Maghebo SRL Câmpulung Moldovenesc -Top Geosys pentru suma de 755.974 de lei. Ținta noastră este să modernizăm toate străzile de pământ, din păcate ne-a dat peste cap bugetul coronavirusul, plus că în ciuda tuturor insistențelor noastre, firmele nu au forță de muncă suficientă”, a anunțat Ion Lungu.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles