Ritmic Suceava

La data de 01.09.2021, în jurul orei 08.50, Petrică C., de 27 de ani, din comuna Voitinel, conducea autoturismul VW Golf pe DN 2E Horodnic de Sus dinspre Voitinel către Marginea.

La un moment dat, susnumitul a fost surprins de apariția bruscă pe partea carosabilă, din partea dreaptă a două bovine, care au ieșit din curtea imobilului fără a fi supravegheate corespunzător de proprietarul acestora, un bărbat de 52 de ani din comuna Horodnic de Sus.

Petrică C. a acroșat ambele bovine, după care a ajuns cu autoturismul condus în șanțul din partea dreaptă lovind și un podeț, acroșând totodată și un gard de lemn.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto Petrică C., care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-a stabilit diagnosticul TCC prin accident rutier – rănit ușor.

De asemenea, au rezultat avarierea autoturismului implicat în eveniment, decesul uneia dintre bovine, vătămarea celeilalte precum și distrugerea unui gard din material lemnos.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la Spitalul municipal Rădăuți i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here