Ritmic Suceava

În cursul acestei zile, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în comuna Orbeni, județul Bacău, în urma unui apel care anunța faptul că un autoturism a fost lovit de tren.

De urgență, la locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ.

În urma impactului au rezultat patru victime, pentru care, din nefericire, s-a declarat decesul.

Este vorba despre doi minori și doi adulți.

Traficul feroviar este blocat în aceste momente.

Cazul a rămas în atenția poliției, care va stabili împrejurările care au condus la producerea evenimentului.

„Astăzi, în jurul orei 15.30, polițiștii băcăuani au fost sesizați prin 112, de către mecanicul de pe  locomotiva trenului de persoane, Suceava – București, despre faptul că a intrat in coliziune cu un autoturism care nu ar fi oprit la trecerea la nivel cu cale ferată, prevăzută cu indicator. Din impact au rezultat 4 victime, 2 adulți și 2 copii. Polițiștii de la Serviciul Județean Transporturi Feroviare efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Bacău.

O familie întreagă și-a pierdut viața în cumplitul accident din județul Bacău. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, soția acestuia de 31 de ani și cele două fiice ale acestora, în vârstă de 7 și 10 ani.