Ritmic Suceava

Astăzi, Primăria și Consiliul Local Berchișești a anunțat cu mare bucurie recepționarea unuia dintre obiectivele de investiții vitale pentru comună, respectiv  „Construire grădiniță cu program normal în localitatea Berchișești”.

„În perioada următoare, vom proceda la achiziționarea mobilierului necesar desfășurării în condiții moderne și atractive a activităților școlar-educative”, a declarat Violeta Țăran, primarul comunei Berchișești.

Proiectul a fost finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală,  investiția fiind materializată în construirea unui corp nou de clădire pentru grădinița cu program normal din localitate, care dispune de patru săli de grupă, a câte 25 de copii fiecare, precum și spațiile conexe aferente bunei desfășurări a proceselor educaționale.

„După cum i-am obișnuit și până acum pe locuitorii din Berchișești, comuna noastră are viitor, investițiile efectuate în învățământ fiind primordiale pentru administrația publică locală. Sunt convinsă că noua grădiniță, de care aveam mare nevoie în comuna noastră, va fi operațională în cel mai scurt timp posibil, astfel încât micuții să se poată bucura de cele mai bune condiții de creștere și învățare armonioasă, în cele mai bune condiții. Mulțumesc constructorilor, colegilor din Primărie și Consiliul Local, precum și tuturor celor care au contribuit la reușita acestui nou obiectiv investiţional de prim rang în comuna Berchișești!”, a transmis primarul Violeta Țăran.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here