Ritmic Suceava

Patru persoane au murit într-un accident rutier produs în județul Ialomița, în această dimineaţă. 

Alte două victime sunt rănite și preluate de elicopter. Accidentul a avut loc pe DN 2, între localitățile Movilița și Sinești din Ialomiţa.

Două autoutilitare și un autoturism s-au ciocnit acolo.

În urma impactului au rezultat şase victime, dintre care patru persoane au murit, iar alte două persoane sunt în stare gravă.

Pentru preluarea răniților la fața locului a venit un elicopter SMURD.

Traficul este blocat în zona în care a avut loc accidentul.

„În jurul orei 06.45, pompierii militari ialomițeni au fost solicitaţi, prin apel 112, să intervină la un accident rutier produs în urma coliziunii dintre o utilitară şi două autoturisme, pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești în care au fost implicate 6 persoane. La fața locului s-au deplasat salvatorii din cadrul detașamentului Urziceni cu 1 autospecială de primă intervenție și comandă, 1 autospecială de descarcerare, 1autsopecială de stingere și 1 echipaj SMURD. Totodată, au mai intervenit și 5 ambulanțe SAJ–Ialomița, 1 ambulanță tip C cu medic aparținând serviciului de ambulanță B-IF și 1 elicopter. În urma impactului 4 persoane au fost declarate decedate iar 2 au fost transportate la unitățile spitalicești din București”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

Doi dintre decedați, în vârstă de 18 și 41 de ani, sunt originari din comuna Bosanci.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here