More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Fostul dirijor al celui mai vechi cor bărbătesc din România a trecut la cele veșnice. Zamfir Găitan a condus corul plugarilor de la Bosanci aproape 60 de ani

  Astăzi, a trecut la cele veșnice cel ce a fost un om deosebit, Zamfir Găitan,cel care a condus timp de aproximativ 60 de ani corul bărbatesc de la Biserica „Sfântul Gheorghe” din Bosanci.

  „Pentru mine rămâne în amintire cel care, copil fiind la sărbătorile de iarnă primul care era colindat era el și familia lui, iar ca răsplată primeam bani în bacnote noi, lucru pe care nu l-am uitat și nu-l voi uita niciodată. Un om deosebit despre care sunt multe de povestit. Dumnezeu să te ierte domnul Găitan, iar cei care te-au cunoscut să nu te uite niciodată”, a precizat Anton Curic, fostul primar al comunei Bosanci și membru al corului plugarilor.

  Găitan Zamfir făcea parte din corul de la Bosanci încă din anul 1947. În ultime perioadă, Zamfir i-a predat șefia corului lui Ioan Barbă.

  Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles