More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Becali i-a umilit din nou pe jucătorii de la FCSB după înfrângerea din partida cu Astra Giurgiu: „Am uitat că e Florin Tănase pe teren, că îl schimbam!” (SPORT)

  Gigi Becali a reacționat după înfrângerea dureroasă a lui FCSB cu Astra Giurgiu, din deplasare, scor final 3-2, după ce roș-albaștrii au condus cu 2-0. Patronul i-a atacat pe Tănase, Man și Miron pentru prestația din teren.

  Becali este de părere că Florin Tănase este principalul vinovat pentru eșecul de la Giurgiu și consideră că jucătorul folosit în banda stângă de către Bogdan Vintilă nu trebuia introdus în teren, întrucât atitudinea și implicarea au lipsit cu desăvârșire.

  Finanțatorul clubului lansează astfel un nou atac către Tănase, căpitanul echipei, fiind lipsit de bărbăție în opinia sa. Tănase a fost integralist în partida de luni, cu Astra.

  „Când ai 2-0 trebuie să joci fotbal, noi azi trebuia să câștigăm cu 6-7 la 0. Nu să fim o echipă care joacă aiurea fără niciun fel de dorință. Dacă câștigam meciul ăsta eram siguri de cupele europene, nu de campionat. Dacă îi băteam si pe Botoșani.. dacă noi jucăm așa, nu avem cum să câștigăm cu Botoșani și nu avem cum să câștigăm niciun punct până la final. Eu sunt vinovatul. Vina mea e că am uitat că e Tănase pe teren. Trebuia scos! Nu știam că mai e pe teren. Dacă știam, îl scoteam. E ceva de bărbăție aici. Sunt copii. La fotbal și Tănase e copil”, a declarat Gigi Becali la finele meciului, la Digisport..

  Mai mult, patronul lui FCSB consideră că Dumitru trebuia introdus încă de la început pe teren, pentru că evoluția sa a fost una bună și a arătat atitudinea potrivită. Tototadă, finanțatorul spune „nu” unei întoarceri la clubul roș-albastru.

  „Dumitru e bărbat, e fotbalist, îmi pare rău că nu l-am bifat de la început. S-a văzut că are dorință de fotbal. El e superbăiat ca și caracter, dar dacă mă las de fotbal… fotbaliști ca Alibec nu mai vreau. E ca un copil d-ala de nu îi dă mă-sa țâță. Să dea goluri unde vrea el, dar eu nu am nevoie de jucători d-ăștia. Am pierdut meciul, asta e. În situații d-astea și căpitanul și antrenorul sunt de vină. Eu am nevoie de disciplină la echipă, la antrenamente și există la noi, la ora asta”, a mai punctat Becali.

  Sursa: Prosport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles