FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La data de 20 ianuarie 2023, la ora 14.05, au oprit pe DN 17A, la ieșire din localitatea Dornești, camionul Mercedes Benz încărcat cu lemne la volanul căruia se afla Cătălin I., de 34 de ani.

În urma verificărilor făcute în aplicația SUMAL 2.0. s-a constatat că șoferul avea un aviz electronic de însoțire pentru transportul de material lemnos.

Vehiculul a fost dus la Depozitul Silvic din comuna Marginea, unde în urma inventarierii au rezultat cantitățile de 17,34 mc lemne pentru camion și 31,8 mc lemne pentru remorcă, constatându-se un plus de aproape 5 mc de material lemnos.

Firma SC Vasrod SRL Putna a fost sancționată contravențional, iar lemnele au fost confiscate și predate în custodia Ocolului Silvic Marginea.

Tot la data de 20 ianuarie a.c., la ora 13.55, polițiștii au oprit pentru control pe centura municipiului Rădăuți camionul Man condus de Ion D., de 39 de ani, care transporta lemne.

Bărbatul avea un aviz electronic de însoțire pentru materialul lemnos transportat.

Camionul a fost dus la Depozitul Silvic din comuna Marginea, unde în urma inventarierii a rezultat că în remorcă se afla cantitatea de 49,43 mc de lemne cu un plus de 3,65 față de aviz în care era înscrisă cantitatea de 45,77 mc de lemne.

Firma SC Vasrod SRL Putna a fost și de această dată sancționată contravențional, iar lemnele au fost confiscate și lăsate în custodia OS Marginea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here