More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Două miliarde de euro, fonduri europene, atrase de Guvernul României în ultimele șase luni (POLITICĂ)

  Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat joi că pe parcursul ultimelor şase luni au fost absorbiţi două miliarde de euro din fonduri europene, în condiţiile în care în decursul celor şase ani care au precedat guvernarea PNL au fost atraşi 6 miliarde de euro.

  „Referitor la fondurile europene, obiectivul nostru este să creştem absorbţia fondurilor europene. Într-o perioadă foarte scurtă de timp, de şase luni şi ceva, noi am reuşit să absorbim fonduri europene în valoare de două miliarde de euro. Trebuie comparate aceste şase luni cu cei şase ani în care noi nu am fost la guvernare şi în care s-au absorbit şase miliarde. Obiectivul nostru este să utilizăm bani europeni care sunt puşi la dispoziţia României cât mai eficient, să putem să finanţăm proiecte de investiţii, să putem să finanţăm programe către companii, să putem să finanţăm programe care sunt adresate către angajaţi, programe de protecţie socială, de dezvoltare locală şi regională, programe fundamentale pentru dezvoltarea României”, a arătat premierul în cadrul unei declaraţii de presă.

  Precizările au fost făcute cu ocazia semnării, în format digital, a contractului de finanţare pentru sistemul integrat al deşeurilor în judeţul Galaţi.

  Sursa: Agerpres

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles