More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Deputatul Radu Ciornei: „Educație și dezvoltare nu avem și nici nu vom avea multă vreme de acum înainte, conduși de circari și rapsozi chinuiți de talente îndoielnice”

  Deputatul USR de Suceava, Radu Ciornei, a transmis un mesaj prin care parlamentarul sucevean a criticat disputa dintre George Simion și Gheorghe Flutur.

  Suceava, între extremism militant și circ ieftin. După contrele între George Simion și Gheorghe Flutur, care mi-au amintit de vitejiile de curtea blocului în care cei mai mici se rățoiau unii la alții, lăudându-se că fratele lor mai mare îl va bate pe fratele mai mare al celuilalt, în acest sfârșit de săptămâna, am fost martorul contra-manifestației PNL împotriva extremismului în Bucovina. Că tot ce face AUR, ca imagine publică, miroase greu a prost gust, populism ieftin și Moscova, asta nu e ceva nou. Însă manevra liberală mi-a amintit de o vorbă veche: Nu te poți răzbuna pe un câine care latră la tine de după un gard, oprindu-te să latri înapoi la el. Soluția împotriva acestei invazii a politicii de grotă, nu este să iei o bâtă mai mare decât a oponentului, în acest caz să organizezi o manifestație mai mare ca a lui, să strigi mai tare și să îți arăți mușchii politici rostind lozinci contondente. Soluția împotriva invaziei extremismului e civilizarea, educarea, munca cu rezultate și grija față de Bucovina prin fapte, nu prin vorbe. Omul educat refuză manifestarea prin urlete și alege argumentul, în locul bâtei. În două zile, în centrul orașului au venit oameni aduși degeaba și efectiv nu s-a rezolvat nimic.  Un clovn a fost trântit și încătușat iar ceilalți clovni și-au aruncat vitejii verbale pe după garduri, cu portavocea. Nimic remarcabil. Circ am avut. Educație și dezvoltare nu avem și nici nu vom avea multă vreme de acum înainte, conduși de circari și rapsozi chinuiți de talente îndoielnice. Rușine!”, a transmis deputatul Radu Ciornei.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles