More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Deputatul Radu Ciornei: „Cătălin Drulă nu doar a câștigat alegerile din USR ci a arătat setea unui partid după un lider implicat, prezent, activ, profesionist, care să ne ducă pe toți spre o nouă orientare bazată pe proiecte, nu pe detonări și revendicări absurde”

  Deputatul USR de Suceava Radu Ciornei a salutat faptul că alegerile din cadrul partidului au fost câștigate de Cătălin Drulă, pe care îl vede liderul potrivit pentru USR.

  „Cătălin Drulă nu doar a câștigat alegerile din USR ci a arătat setea unui partid după un lider implicat, prezent, activ, profesionist, care să ne ducă pe toți spre o nouă orientare bazată pe proiecte, nu pe detonări și revendicări absurde. Sper că toți cei care au promis că rămân doar pentru anticampanie să își reevalueze idealurile acestea ce par preșcolare în raport cu nevoile țării. Felicitări Cătălin! Felicitări nouă, care am pus umăr lângă umăr să oprim alunecarea asta în ochii electoratului. Gata cu clămpănitul steril! Hai cu noi la muncă!”, a declarat deputatul Radu Ciornei.

  Membrii USR și-au ales președintele printr-un vot online. Câștigător este Cătălin Drulă, șeful interimar al partidului, cu peste 71% din voturi. Pe locul al doilea a fost votat Cătălin Teniță, deputat USR de București, cu 14,8% din voturi, iar pe locul al treilea, fostul șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, care a primit 11,2% din voturi. Ceilalți trei candidați – George Ungureanu, Miroslav Tașcu – Stavre și Alexandru Kiss – au avut scoruri mai mici de 1%.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles