More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Copil de 8 ani rănit într-un accident produs de un șofer care s-a izbit în mașina unui bărbat oprit ca să vorbească la telefon

  La 29.06.2020, ora 19.45, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208 D, în afara localității Adâncata din cauza nepăstrării distanței în mers, un bărbat de 31 ani din comuna Hănțești a intrat în coliziune cu autoturismul condus în aceeași direcție de un bărbat de 42 ani din comuna Zamostea (în momentul accidentului era oprit pentru a vorbi la telefon).

  În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unui minor de 8 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

  Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles