Ritmic Suceava

Iarna nu-i ca vara spune o vorbă din popor, de aceea odată cu venirea sezonului rece vă echipați așa cum trebuie pentru a nu resimți temperaturile reci. Este și normal, deoarece în această perioadă cu toții suntem predispuși răcelilor și virozelor care circulă neîncetat. De aceea este indicat să ne îmbrăcăm cât mai gros, să luăm vitamine pentru imunitate și să fim cât mai precauți.

Dacă afară avem grijă și ne luăm toate măsurile de precauție, acasă nu trebuie să ne lăsăm mai prejos. În timpul somnului mai ales, atunci când temperatura scade este indicat să avem la îndemână pilote călduroase.

CONELTEX, un furnizor și producător local, pune la dispoziția doritorilor perne, lenjerii pentru pat, pilote, protecții pentru saltea și multe altele. Având o experiență de 30 de ani în fabricarea acestor produse, calitatea este asigurată.  Pilotele pot fi antialergice, asta pentru cei mai sensibili.

Pilote pentru paturi individuale sau matrimoniale

În gama produselor CONELTEX vei găsi pilote călduroase pentru paturi individuale sau matrimoniale. Seturile sunt unele variate, modelele sunt diverse și cuprind două pilote, una subțire pentru sezonul cald și una mai groasă potrivită pentru sezonul rece. Le poți plia pe aceste două pentru a forma una mai groasă, potrivită pentru temperaturile de afară.

Sunt confecționate din material calitativ, rezistent în timp. Dintr-o microfibră moale cu puf siliconizat, cu siguranță vei aprecia capacitatea lor de a păstra căldura și de a se adapta dimensiunii patului. De menționat că materialul nu este unul greoi, în sensul că atunci când o folosești nu va trebuie să faci eforturi mari pentru a o mișca. Poți să o strângi oricând dorești și să o pui la păstrat până te vei decide să o folosești.

Designul și culoarea pot varia în funcție de model. Poți să alegi un model de un alb imaculat sau unul într-o culoare mai îndrăzneață. Chiar și modelele de lenjerii negre sunt disponibile la CONELTEX. Poți opta pentru asortarea lenjeriei de pat cu pilota din bumbac. Orice ai alege trebuie să știi că la acest furnizor găsești tot ce ai nevoie pentru ca tu să ai parte de un somn neîntrerupt. 

Ce mai găsești la CONELTEX

În stocul de produse disponibile la CONELTEX mai găsești perne decorative de diferite dimensiuni. Le poți combina așa cum îți dorești, poți să creezi mixuri ingenioase care să-ți transforme semnificativ canapeaua. Tot aici poți găsi seturi de lenjerii cu tot cu pilotă, fețe de masă de calitate sau cuverturi pufoase. Le poți cumpăra pentru tine sau pentru cineva drag, în semn de recunoștință.

Accesează aici site-ul oficial Coneltex.ro și vezi toată lista de produse. Poți comanda direct de pe site pentru ca produsele să ajungă la tine într-un timp scurt. Transportul este gratuit pentru toate produsele, tu plătești doar costul lor. Alege produse de calitate care pot face diferența între un somn odihnitor și unul neliniștit. Te poți baza pe CONELTEX și pe produsele lor pentru acest lucru.

Date de contact:

0735 194 314

office@coneltex.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here