Ritmic Suceava

Astăzi, în jurul orei 13.00, a avut loc un accident rutier în localitatea Salcea, în care au fost implicați un microbuz și un biciclist, în vârstă de 74 de ani.

În urma impactului a rezultat o singură victimă, biciclistul, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Acesta a ajuns la UPU Suceava stabil hemodinamic fiind policontuzionat cu traumatism cranio – cerebral minor, contuzie toraco – abdominală. Bătrânul nu a avut nevoie de internare.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În această seară, bătrânul a fost implicat într-un alt accident rutier în apropierea Clinicii New Dent din municipiul Suceava. Acesta a fost lovit de o mașină în timp ce traversa neregulamentar strada.

Bătrânul a fost transportat în stare gravă la spital, fiind politraumatizat, intubat și ventilat mecanic prezentând traumatism cranio – cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng. El a fost dus direct în sala de operație de la Neurochirurgie după terminarea investigațiilor

Și cel de-al doilea șofer a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here