More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  After Food – serviciul de livrare mâncare dezvoltat și lansat pe meleaguri sucevene!

  Un studiu realizat de Reveal Marketing Research în 2021 ne spune că 14% dintre români obișnuiesc să comande mâncare la domiciliu sau chiar la locul de muncă. În prezent, procentul este cu siguranță mult mai mare, serviciile de food delivery fiind tot mai des folosite de către români.

  Odată cu trecerea timpului, nevoile consumatorilor sunt într-o continuă schimbare, iar în ceea ce privește serviciul de livrare mâncare acesta este, la rândul său, supus schimbărilor întocmai pentru a satisface nevoile clienților.

  Fiind determinați de nemulțumirile consumatorilor față de serviciile existente de livrare mâncare, doi tineri antreprenori din Suceava au luat inițiativa și au creat o aplicație 100% românească care își propune să rezolve toate nemulțumirile consumatorilor: After Food.

  Comandă oriunde din Suceava, inclusiv din localitățile limitrofe!

  Serviciile clasice de livrare mâncare sunt mai greu accesibile persoanelor care locuiesc nu foarte departe de municipiul Suceava, în localități precum Bosanci, Moara, Salcea, Lisaura, Sfântu Ilie, Mitocu Dragomirnei și altele. After Food rezolvă această problemă așa că ai un prim motiv pentru care merită să o instalezi pe telefonul tău iar mai apoi să comanzi mâncare ori de câte ori ți-e poftă de ceva bun!

  Un alt avantaj oferit de serviciul After Food este posibilitatea de a folosi cardul cu bonuri de masă pentru a plăti mâncarea comandată. Cum nu puține sunt persoanele care dețin un astfel de card, această metodă de plată este folosită cu încântare de către mulți suceveni.

  Comanda se face în mai puțin de 10 secunde iar mai apoi nu îți mai rămâne decât să aștepți ca preparatele comandate să ajungă la ușa ta. Nu numai că te vei bucura de mâncărurile tale preferate în confortul propriei locuințe, dar totodată vei contribui la reducerea risipei alimentare, ceea ce ar trebui să reprezinte un obiectiv pentru fiecare dintre noi.

  Oricine se poate descurca să folosească aplicația After Food! Interfața aplicației este intuitivă, așa că vei găsi cu ușurință opțiunile culinare preferate. Cu doar câteva clicuri, preparatele tale vor fi comandate iar mai apoi îți vor fi oferite informații în timp real despre livrare. Plățile se fac în condiții de siguranță deplină, așa că nu ar trebui să îți faci griji din acest punct de vedere.

  Folosind aplicația After Food, poți comanda mâncărurile tale preferate la preț redus și totodată vei diminua risipa alimentară, o foarte mare problemă a vremurilor noastre.

  Aplicația poate fi instalată atât pe dispozitivele cu Android cât și pe iPhone, ceea ce te invităm să faci și tu!

  Instalează aplicația After Food, testează serviciul și suntem convinși că va deveni principala ta opțiune ori de câte ori vei dori să comanzi mâncare la domiciliu sau la locul de muncă! Vei susține tinerii antreprenori suceveni și vei fi răsplătit cu un adevărat răsfăț culinar.
  Aplicatia poate fi descarcata accesand link-ul de mai jos:

  http://descarca.after-food.com

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles