More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Acuzații de complot pentru retrogradarea lui Dinamo (SPORT)

  După victoria Chindiei Târgoviște împotriva Viitorului, scor 2-1, suporterii din PCH și din programul DDB, acționari ai lui Dinamo, au publicat o postare pe Facebook în care pun sub semnul întrebării primele rezultate ale testelor COVID-19  de jocuri necurate pe Gheorghe Hagi (55).

  Dinamoviștii tocmai au aflat, cu noaptea în cap, la primele ore ale dimineții, că testele coronavirus de ieri dimineață sunt negative și, astfel, se pot întoarce la antrenamente pentru ca sâmbătă să dispute partida cu Sepsi din Ștefan cel Mare;

  Totuși, „câinii” au pierdut o săptămână de pregătiri și rezultatele înregistrate până acum în play-out, de la reluarea sezonului, au aruncat formația pe loc de baraj.

  Suporterii din PCH suspectează că episodul testului pozitiv al magazionerului face parte dintr-un complot la retrogradare

  Ultrașii l-au luat la ochi și pe Hagi, cel care a preferat să vadă rezervele la lucru aseară, pierzând astfel în fața Chindiei, 1-2, o contracandidată a „câinilor” la evitarea retrogradării. Față de primul meci, Hagi a schimbat nu mai puțin de 10 titulari!

  Iată ce au scris suporterii acționari ai „câinilor” după meci:

  DINAMO. Comunicat PCH: „Dacă e rea voință sau incompetență? Plătește cineva pentru asta?”

  „Google translate pentru COVID-ul din magazie

  Gică Hagi este foarte senin după meciul pierdut în seara asta. Să-l vedeți cum va pregăti meciul cu Dinamo, ca și cum ar fi trofeul pe masă.

  Dintr-o dată va uita de promovarea juniorilor. Iată un rezumat al discursului său de după meci: «Când ai talent e mai greu să te menții care nu e ușor talentul te arată, te pune pe scenă, dupa care trebuie să arate că sunt mai buni ca ei. Ei sunt cu noi din punct de vedere, v-am spus, cred că am arătat, ceilalti erau tineri și cam asta e. Noi avem grijă să le dam spațiu, timp, asta e. Așa e fotbalul, așa e făcut și în viața asta, chiar dacă câteoadată nu iese. Avem cerințe foarte mare se se impună să decidă astea câteodată putem clubul nostru noi ne adaptăm la ce avem, e bine, stați liniștiți obiectivul, managerul în speță, subsembatul, trebuie sa promovăm patru, deja e o obligație».

  La fel de clară e și treaba cu magazionerul de la Dinamo, testat negativ de două ori, apoi pozitiv o dată, pentru că testele astea chinezești mai dau și rateuri, deși costă o avere. Apoi testat din nou NEGATIV de-a binelea.

  Între timp, jucătorii au fost obligați să stea o săptămână pe canapea. Să vadă la televizor că la Botoșani, unde nu sunt clinici așa performante ca la București, rezultatul e gata, dar ei trebuie să mai stea o zi, pentru că s-a rupt banda sau a sărit lanțul de la aparatul care trebuia să dea rezultatele la timp.

  Să fie totul doar ghinion? «Să nu ne ascundem după unghii!» vorba regelui Hagi.

  Dar dacă e rea voință sau incompetență? Plătește cineva pentru asta? Avem doar două zile de antrenament pentru a înfrunta un sistem care ne vrea plecați. Am stat două etape, așa, de florile mărului. Doar că suporterii nu au stat degeaba. Pe noi nu ne pot opri și nici nu ne pot lega masca peste gură și peste ochi.

  Dinamo se ridică dinspre suporteri și asta îi pune pe gânduri sau pe jar pe mulți. SĂ VĂ FIE FRICĂ! NU NE OPRIM!”, se arată în comunicatul PCH.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles