Ritmic Suceava

Oamenii ar trebui să fie pe deplin recunoscători medicinei moderne pentru viteza cu care evoluează. Ea este în continuă dezvoltare și pare că nu se va opri până când nu va face din noi nemuritori, spre bucuria multora. Una dintre descoperirile mari ale lumii este acidul hialuronic.

Astăzi vei afla dacă în 2023 acidul hialuronic este un moft sau o necesitate. Există o mulțime de mituri ce îl privesc, dar și o mulțime de persoane ce nu îi înțeleg efectele miraculoase. Toată lumea ar trebui să cunoască beneficiile de bază ale acestuia, dar și de unde să îl procure.

Ce este acidul hialuronic?

Știai că acidul hialuronic a fost descoperit pentru prima dată în anul 1934? El mai este cunoscut și sub numele de hialuronat sau hyaluronan. Rolul acidului hialuronic este de a menține țesuturile hidratate. Un singur gram de acid hialuronic poate să susțină aproximativ 6 litri de apă.

Pielea noastră conține în proporție de 50% acid hialuronic, știai acest lucru? Acid hialuronic obținut prin tehnici moderne de sintetizare găsești pe roxxana.ro, în special de la firma Revolax.

Care sunt beneficiile acidului hialuronic?

Există o lista extinsă de beneficii pe care acidul hialuronic le prezintă. El este așadar o necesitate pentru ca chipurile să ne arate ca la 20 de ani. Nu este dăunător, iar de cele mai multe ori este recomandat pentru a opri sau estompa semnele îmbătrânirii.

Așadar, acidul hialuronic este un excelent instrument pentru:

  • hidratarea pielii;
  • creșterea rezistenței și elasticității pielii;
  • cicatrizarea leziunilor;
  • lubrifierea cartilajelor și articulațiilor.

Luând în calcul gama de acid hialuronic de la Revolax pe care o găsești pe roxxana.ro, trebuie să știi că găsești toate produsele necesare pentru a-i reda vitalitatea tenului tău.

De exemplu, pentru ridurile adânci și foarte adânci, Revolax Sub-Q fără lidocaină este o recomandare. Un singur tratament este suficient pentru a umple și modela zona bărbiei, a obrajilor și a nasului. El se aplică cu ajutorul unei seringi cu ac sau cu hyaluron pen. Efectul său poate dura până la 18 luni.

Tot pentru tratarea ridurilor profunde și a pliurilor din jurul nasului poți folosi Revolax Deep fără lidocaină. Este un gel gros a cărui efect se menține din nou pe timp îndelungat.

Revolax Deep fără lidocaină este o recomandare și pentru atunci când vrei să îți mărești buzele sau obrajii. Atenție la medicul ce se va ocupa de intervenția ta! Ia în calcul experiența sa pentru un rezultat mulțumitor. Mai multe detalii despre acest produs găsești pe roxxana.ro.

Tot ce ai nevoie pentru a-i reda pielii tale elasticitatea de altădată, dar și strălucirea, găsești la Roxxana. Acest magazin online înglobează mai multe tipuri de acid hialuronic pe care îl poți folosi pentru diverse intervenții estetice. Fiecare produs în parte vine însoțit de informații exacte privind modul de folosire, durata efectului și alte asemenea de interes pentru tine. În cazul în care ai întrebări cu privire la produsele de pe site, poți discuta oricând cu personalul. Găsești toate datele de contact necesare pe roxxana.ro.