More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Accident produs într-o intersecție din Frumosu de doi șoferi grăbiți

  La 21.07.2020, în jurul orei 20:05, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 176 din comuna Frumosu, în intersecția cu D.C. Deia, un localnic de 45 ani a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga pentru a pătrunde pe acesta, fără să se asigure corespunzător din spate, moment în care a fost lovit în partea lateral – stânga de autoturismul condus din aceeași direcție de mers de către un bărbat de 22 de ani din comuna Vatra Moldoviţei, care se afla în depășirea autoturismului într-un sector de drum prevăzut cu marcaj longitudinal discontinuu.

  Din impact a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 22 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

  Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea determinării alcoolemiei.

  În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles