More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  81 de pacienți cu coronavirus mai sunt internați la Spitalul Județean Suceava

  Astăzi, 05.07.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3503 persoane declarate vindecate.

  În ultimele 24 de ore au fost internate in spitalul județean 2 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 3 persoane.

  În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați 438 pacienți, și anume 81 pacienți Covid-19 și 357 pacienti nonCovid,  iar în secția ATI sunt internați un număr de 8 pacienți, din care 1 pacient este intubat.

  La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 59 de pacienți Covid- 19 și 5 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

  Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 55 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 51 au sub cinci cazuri în evoluție, 5 au sub zece cazuri în evoluție iar 3 au peste zece cazuri în evoluție.

  În cursul zilei de 04 iulie 2020 politistii au desfasurat activități in context Covid 19, fiind desfășurate acțiuni preventive de instruire cu privire la respectarea măsurilor si interdictiilor impuse 1524 de persoane. Activitățile în context Covid-19 au privit și  verificarea a 50 de societăți  comerciale, fiind aplicate 5 sanctiuni contraventionale si constatată o infracțiune de fals în declarații.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles